Vindusfilm og solskjerming

Vindusfilm beskytter mot sollys, varme og UV-stråling

Når sola står midt på himmelen kan det være vanskelig å konsentrere seg inne. Særlig om man får sola midt i fleisen! Da er det fint at Filmon kan tilby vindusfilm til din bolig eller dine kontor- eller arbeidslokaler.

Når vi snakker om vindusfilm mener vi en tynn, selvklebende film som påføres glassruter. Filmen kan fås i både reflekterende og ikke-reflekterende utgaver.

Hvorfor bør jeg velge vindusfilm for mitt bygg og lokaler?

Vindusfilm reduserer plager og gjøre hverdagen enklere og mer komfortabel for alle som oppholder seg i boligen eller lokalet. En jevnere temperatur har helt klart en god innvirkning på innemiljøet både hjemme og på jobb.

Denne typen film reduserer også innsyn fra forbipasserende, så privatlivet tas hensyn til. Samtidig beskytter vindusfilm mot skadelige UV-stråler. Hos oss kan du velge mellom frostet folie, speilfolie eller solfilm.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål!

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Vi tilrettelegger alltid en løsning ut ifra dine behov.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle