Solfilm til kjøretøy

Få det mer komfortabelt med solfilm på ditt privat- eller yrkeskjøretøy!

Mange tror kanskje at solfilm kun hindrer innsyn i kjøretøyet ditt og sørger for at du ikke blir blendet av sola.

Dette er absolutt noe solfilm sørger for, men det er ikke det eneste. Faktisk er solfilm en måte å gjøre kjøreopplevelsen enda mer behagelig.

Filmon AS tilbyr Steinsprutfolie, solfilm og mørkleggingsfolie til alle typer kjøretøy. Med denne folien på vinduene får du en bedre hverdag, enten du velger å legge filmen på din private bil, eller på et yrkeskjøretøy.

Hvorfor du skal legge solfilm på ditt kjøretøy

Solfilm er en slags oppgradering av din kjøreopplevelse. Om du i tillegg bruker mange timer i bilen, lastebilen eller gravemaskinen og traktoren hver dag, vil du få en helt ny hverdag når det gjelder komfort.

Enten du kjører mye privat, eller bruker mesteparten av dagens timer i et yrkeskjøretøy, er solfilm fra Filmon en garanti for en bedre hverdag.

Solfilm sørger for:

Du har sikkert opplevd å åpne døra på bilen en varm sommerdag, og følt du like gjerne kunne åpna døra til et vulkanutbrudd. Med solfilm sørger du for at bilen eller kjøretøyet ikke blir kjempevarmt på varme sommerdager. I tillegg beskytter filmen mot UV-stråler. Solfilmen vi bruker blokkerer nemlig UV-stråler og beskytter både huden din og bilens interiør.

Nettopp bevaring av interiør er et annet punkt på lista, da stadig solskinn bleker interiøret til kjøretøyet.

Samtidig har vi utgangspunktet som nevnt. Med solfilm på ditt kjøretøy slipper du å la deg irritere av sola i ansiktet, eller havne i plutselige farlige situasjoner på grunn av blendende solstråler.

Solfilm gjør at tyven ikke ser

Med vår film oppnår du økt personvern. Når det ikke går an å se hva som finnes inne i kjøretøyet, vet ikke tyven om du har noe verdt å stjele heller.

Solfilm fra Filmon er garantien for at komforten øker. Alle punktene for hvorfor du skal velge solfilm til ditt privat- eller yrkeskjøretøy samles til ett hovedpoeng: komfort. Når du skal bruke mange timer i et kjøretøy hver dag, så vil du ha det komfortabelt.

Kjøretøy vi legger solfilm på:

Og Ikke minst: Vi legger solfilm der du er!

Som en ekstra service til deg som velger oss når du skal legge solfilm på din private bil eller yrkeskjøretøy, har vi valgt å komme hjem til deg å gjøre det!

Om du vil det kommer vi nemlig kjørende til deg! Hos Filmon er vi mobile, og kan utføre arbeidet hos deg som kunde.

Kontakt oss i dag for å få utført montering av solfilm på din bil eller ditt yrkeskjøretøy.

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Vi tilrettelegger alltid en løsning ut ifra dine behov.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle