Sikkerhetsfilm

Beskyttelse mot glassplintring

Sikkerhetsfilm er en vindusfilm spesialdesignet for å gi vinduer og glass ekstra styrke og beskyttelse. Målet med denne sikkerhetsfilmen er å redusere risikoen for skader forårsaket av for eksempel ulykker og innbrudd.

Hvorfor skal jeg montere sikkerhetsfilm?

Sikkerhetsfilm er laget av et tykt og holdbart materiale, som festes til vinduet. Glasset får da et ekstra lag, som bidrar til å forhindre at glasset splintres ved støt eller knusing.

På samme måte beskytter også sikkerhetsfilmen mot ulykker som for eksempel kollisjon og uventede kraftige støt. Glasset holdes da sammen og kan forhindre mer alvorlige ulykker.

Det er også vanskeligere for innbruddstyver å bryte seg gjennom et vindu som har en sikkerhetsfilm. Vi monterer gjerne sikkerhetsfilm for din bolig eller ditt bygg og lokaler. Ring oss i dag og fortell oss hva du ønsker deg!

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Vi tilrettelegger alltid en løsning ut ifra dine behov.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle